De 3 principes kindertraining!

 – Hou van jezelf precies zoals je bent – 

Voelt je kind zich soms onzeker? Is je kind bang dat anderen hem/haar niet leuk vinden? of kan je kind niet zeggen wat hij/zij zou willen zeggen? Wordt je kind gepest of pest jouw kind anderen? Is je kind snel bang om iets niet goed te doen? Of vindt hij/zij school helemaal niet leuk? Is je kind snel boos en zijn er problemen in je gezin of heb je vaak ruzie? Zijn er misschien labels geplakt zoals adhd, autisme of lastig gedrag? Kortom heb je zorgen om je kind?

Wij helpen je graag om je kind weer in zijn kracht te zetten. We gaan ontdekken welke kracht je denken heeft. Gedachten komen en gaan maar soms houden we ze vast of duwen ze juist weg, wat voor nare gevoelens zorgt. Door te zien hoe het denken in jou werkt ontdek je weer je ware natuur. Wij noemen je ware natuur,  je diamant. 

Kindertraining 3 principes, 3P voor kinderen, 3p voor kids,
Kindertraining 3 principes, 3P voor kinderen, 3p voor kids,

 – Welke gedachtenballonnen wil jij loslaten? – 

In onze training De Geluksv(l)inder kijken we spelenderwijs door middel van gesprekjes, creatieve opdrachten en lichaamsbewust zijn naar wie je werkelijk bent. We gaan ontdekken dat we de wereld van binnen naar buiten beleven. De Geluksv(l)inder is niet een gewone kindertraining, we duiken wat meer de diepte in, zodat de rupsjes veranderen in prachtige unieke vlinders, die ze in wezen al zijn.

We komen erachter dat gedachten lijken op zeepbellen of ballonnen. Ze ploppen op en ze vliegen weer weg. Als je een gedachtenballon vastpak en daar staat op “ik kan het niet” en je gaat de ballon groter maken, dan wordt de gedachten realiteit voor jou. De gedachten zorgt ook dat je gevoel van “ik kan het niet” groeit, waardoor ook je lijf kriebels in je buik geeft of zelf als een steen in je buik aanvoelt.

We gaan ontdekken wat je ware natuur is. Je ware natuur lijkt op een diamant. Prachtig, krachtig en niet kapot te krijgen. Het is een innerlijke rust, geluk, ontspanning en vredig gevoel. Daar ben je mee geboren en dat kan niet weg, behalve als je al je gedachtenballonnen gelooft.

Hoe gaaf is dat om in te gaan zien.

 

Kindertraining 3 principes, faalangst, pesten, 3 principes, kindercoaching, emotiecoaching, 3p, 3p for kids, 3p voor kinderen,zelfvertrouwen, training, faalangst, pesten, denken, welzijn, verbinding,

 – Er is geen goed of fout alleen het denken maakt het zo – 

Wat leert je kind in deze training?

  • Zelfvertrouwen
  • Emotieregulatie
  • De cirkel van invloed, waar heb je invloed op en waar niet
  • De werking van gedachten, emoties en gedrag
  • Mindfulness oefeningen, over het hier en nu 
  • Ontspannings- en ontladings-oefeningen
  • Incl. een gesprek voor de ouders over de 3 principes

De nieuwe training start in januari op woensdagmiddag van 14.30u – 16.30u. De nieuwe data zijn 18 januari, 1 februari, 15 februari, 22, februari, 1 maart. Deze training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 9 – 12 jaar.

€195,-
 Vraag naar de mogelijkheden.