Agenda Activiteiten

Aanmelden kan via denkpunt@outlook.com

27 Sept, Open avond LELYSTAD, 20.00-22.00, €30,- incl btw

6 Okt, Open ochtend, 09.00-12.00, €30,- incl btw

12 Okt, Verdiepingsdag, 09.00-17.00 incl Lunch, €195,- incl btw

18 Okt, The Wisdom of Trauma filmavond, 19.00-22.00, €15,- incl btw

26 Okt, Verdiepingsdag voor Profesionals, de spiegel van heelheid, 09.00-17.00 incl Lunch, €195 incl btw

16 Nov Ochtend voor persoonlijke ontwikkeling dmv IZR, 09.00-12.00 €30,- incl btw

23 Nov Verdiepingsdag 09.00-17.00 incl Lunch, €195,- incl btw

Onze open ochtenden of avonden, zijn bedoelt als introductie, zodat je een indruk krijgt wat de 3 principes zijn.  Ervaar je angst, verdriet, of worstel je met stress van je werk? Lees dan wat deze bijeenkomst voor jou kan betekenen….

Persoonlijke ontwikkeling dmv IZR

Tijdens de ochtenden voor persoonlijke ontwikkeling werken we enkel met het opstellen van het verlangen, ook wel Interactieve Zelf Resonantie processen. Deze methode is gebasseert op de psychotraumatheorie en therapie van Dr. Franz Ruppert ook wel bekent als IoPT. Wij werken vanuit een non-dualistische basis, dit betekent dat we geloven dat alles energetisch verbonden is met elkaar. We gaan er van uit dat jij heel bent, en enkel ervaringen, gedachten en gevoelens hebt in het moment. Samen gaan we op onderzoek. Waar loop je tegen aan? Welke verandering zou je graag zien? En wat verlang je werkelijk? Tijdens een opstelling ontstaat er een levendig beeld van innerlijke delen, representanten tonen je door beweging, woorden en emoties wat er onderliggend gebeurt.  Veelal zijn we als mensen vastgeroest in patronen, of hebben we blinde vlekken voor onze overlevingspatronen. Dit systemisch werk spiegelt je binnenwereld naar buiten. Durf jij in de spiegel te kijken?

Denkpunt Verdieping

Denkpunt verdieping; is een hele dag waarin we ’s ochtends beginnen met een uitleg van de 3 principes, om vervolgens samen te kijken waar je tegen aanloopt. Hoe kunnen de inzichten van de 3 principes jouw kijk op het leven veranderen en daarmee ook de kijk op je problemen? Daar kom je op deze dag achter! Door middel van gesprekken zoomen we in op de werking van gedachten en emoties, alles mag ervaren worden. ’s Middags is er een vegetarische lunch en ruimte voor een korte wandeling. Daarna zullen we de diepte in duiken door middel van Interactieve Zelf Resonantie Processen. Samen kijken we naar je onbewuste overtuigingen en patronen, die zichtbaar worden in de processen. Mogelijke pijnlijke gebeurtenissen kunnen boven water komen. Door inzicht in deze patronen en het werkelijk voelen, zul je merken dat je dichter bij je ‘zelf’ zult komen, zodat jij werkelijk vrij kunt zijn.

The Wisdom of Trauma filmavond

Tijdens de filmavonden, bekijken we de film ‘The Wisdom of Trauma’ deze is gemaakt door Science and nonduality en Gabor Maté. De film is een mooie kijk op trauma, en toont hoe onze hele maatschappij daar eigenlijk mee worstelt. Na het kijken van deze film willen we graag met elkaar in gesprek en bieden we zo nodig ondersteuning. Deze film is zeer aan te raden voor iedereen die in de zorg werkt; maatschappelijk werk, psychiatrie, onderwijs, jeugdzorg, detentie.

Denkpunt Verdieping voor professionals, de spiegel van heelheid

Wil jij je als hulpverlener trauma geïnformeerd leren kijken? Wil je leren vanuit heelheid en autonomie te werken? Aan de hand van de psychotraumatheorie van Dr Franz Ruppert, en de 3 principes gaan we kijken naar onze menselijke ervaring die voor iedereen universeel is. Wil jij de spiegel van heelheid voor je cliënten zijn lees dan verder…

6 april