Workshops

Open ochtend of avond

Onze open ochtenden of avonden, zijn bedoelt als introductie, zodat je een indruk krijgt wat de 3 principes zijn.  Ervaar je angst, verdriet, of worstel je met stress van je werk? We geven je inzicht in de menselijke ervaring en je werkelijke essentie. Wat zijn gedachten en gevoelens? Wat leren emoties ons? En welke rol heeft trauma in onze maatschappij of jouw leven? Samen kijken we naar jouw verlangen. We begeleiden 1 proces van iemand uit de groep, dmv Interactieve zelf resonantie, ook wel bekend als opstellen van het verlangen. Hierdoor kun je meer inzicht krijgen in je interne dynamiek. Ook zeer geschikt voor begeleiders en coaches die dieper inzicht willen in zichzelf.

Inzicht geeft rust en vrijheid!

Durf jij in de spiegel te kijken?

Denkpunt, amersfoort, lelystad

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de ochtenden voor persoonlijke ontwikkeling werken we enkel met het opstellen van het verlangen, ook wel Interactieve Zelf Resonantie processen. Wij werken vanuit een non-dualistische basis, dit betekent dat we geloven dat alles energetisch verbonden is met elkaar. We gaan er van uit dat jij heel bent, en enkel ervaringen gedachten en gevoelens hebt in het moment. Samen gaan we op onderzoek. Waar loop je tegen aan? Welke verandering zou je graag zien? En wat verlang je werkelijk? Tijdens een opstelling ontstaat er een levendig beeld van innerlijke delen, representanten tonen je door beweging, woorden en emoties wat er onderliggend gebeurt.  Veelal zijn we als mensen vastgeroest in patronen, of hebben we blinde vlekken voor onze overlevingspatronen. Dit systemisch werk spiegelt je binnenwereld naar buiten. Durf jij in de spiegel te kijken?

Denkpunt Verdieping

Denkpunt verdieping; is een hele dag waarin we ’s ochtends beginnen met een uitleg van de 3 principes, om vervolgens samen te kijken waar je tegen aanloopt. Door middel van gesprek zoomen we in op de werking van gedachten en emoties, alles mag ervaren worden. ’s Middags is er een vegetarische lunch en ruimte voor een korte wandeling. Daarna zullen we de diepte in duiken door middel van Interactieve Zelf Resonantie Processen .

Aanmelden kan via denkpunt@outlook.com

18 Mei, Open ochtend, 09.00-12.00 Amersfoort €30,-

31 Mei, Open avond, 20.00-22.00 Lelystad €30,-

8 Juni, Denkpunt Verdiepingsdag, 09.00-17.00 incl Lunch, €195,-

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

6 april