Het Transformatiespel

Het Transformatiespel is een levensspel dat je helpt bij het verkrijgen van inzicht of bewustzijn over iets waar je tegen aan loopt of een persoonlijke vraag waar je mee zit. Je krijgt, op een andere manier dan je waarschijnlijk gewend bent, antwoord op vragen die je jezelf stelt, ontplooiingsrichtingen die je zoekt of oplossingen voor problemen waar je mee zit. Het is een krachtig en diepgaand middel, serieus en met humor. Door het Transformatiespel te spelen word je geholpen om in contact te komen met je onbewuste. De wijsheid zit in je en alleen jij weet het antwoord.

Door een blokkade, blinde vlek of belemmering kom je hier echter niet bij. Het spel kan individueel of in een groep met meerdere deelnemers, max 4 gespeeld worden. 

Door het aanreiken van nieuwe gezichtspunten naar aanleiding van jouw vraag, helpt het spel om duidelijkheid te krijgen over je oude overtuigingen en houdingen en bij het veranderen van je reactiepatronen. Het spel laat je eigen kracht en je mogelijkheden duidelijk worden. 

Je kunt situaties tegenkomen die je uit je dagelijks leven herkent. Hier open, eerlijk op diepere lagen naar kijken zal je helpen te ontdekken wat voor jou belangrijk, moeilijk en uitdagend hierin is en wat je hierin kunt veranderen. Je verkrijgt inzicht in belemmeringen die je tegenkomt.

Daar waar je een antwoord op wilt hebben is je speldoel en je focus tijdens het Transformatiespel. Dit kan gaan over een werksituatie, relatie, familie, leren nee zeggen, financiën, je kwaliteiten, een valkuil of iets heel anders waar je mee zit. Belangrijk is dat je hier inzicht in wilt krijgen.

Het spel heeft zich ontwikkeld tot een krachtige manier om inzicht in jezelf te verkrijgen.

Mail of whatsapp om samen een datum te plannen.  Ongeveer 3 uur speeltijd, €79,- Locatie Amersfoort, denkpunt@outlook.com of Whatsapp 06-52284763