Massage creëert ruimte in je lichaam en geest.

Hierdoor ontstaat vrijheid en wordt de verbinding met jeZelf herstelt.

Energetisch werk, holistic pulsing, bewustzijnscoaching

Een massage kan je ondersteunen in je persoonlijke processen. Je bent misschien gewend om je problemen met je hoofd op te lossen, soms werkt het. De valkuil hierbij is dat je voorbij gaat aan je emoties. Emoties die er niet mogen zijn kunnen zorgen voor verkramping. Last die je gaat dragen op je schouders, iets op je lever hebben, of een steen op je maag. Als je emoties opkropt zet het zich vast in het lijf. Emoties geven feedback op overtuigingen. Je bent geïdentificeerd met de overtuigingen, die vaak onbewust “meedraaien” in je hoofd. De ondekking dat je de ruimte bent waarin alles verschijnt, zorgt al voor een verruiming. 

Hoe zou het zijn als je weer in je eigen kracht staat en je een optimale verbinding hebt met jeZelf. Dat je levensenergie weer vrij kan stromen, je vrij bent om dat te kunnen doen waar je diep van binnen naar verlangt. Met vertrouwen in jeZelf en in het proces. Laat het maar gebeuren. 

Een behandeling helpt om jouw energiebanen weer te laten stromen en je bewust te maken van jeZelf en weer in contact te komen met je lichaam en je hart. Het lichaam is heel wijs en heeft een zelfherstellend vermogen, wat door een behandeling wordt geactiveerd. Het communiceert met jou als je goed oplet. De identificatie met het denken staat vaak in de weg voor een optimale gezondheid en vrijheid. 

Kom uit je hoofd en word je bewust van je lijf!

Ik combineer mijn kennis, ervaring en intuitie. We bekijken per keer wat er nodig is en wat je op dat moment verlangt. Je ervaart zelf een diepe ontspanning en er gebeurt alleen dat wat JIJ nodig hebt. Want jouw ‘ware ik’ weet precies wat nodig is om op alle lagen in balans te komen. Je ziel wil niks liever dan dat jij gelukkig bent. Bij een behandeling lig je op je buik met ontbloot bovenlichaam. 

Voor wie is het geschikt? 

Wil je meer uit je leven halen?  Wil je uit je hoofd en meer voelen?  Wil je heel diep ontspannen?  
Wil je meer vrijheid ervaren?  Wil je verlichting in lichamelijke en/of emotionele klachten? 

Bij een holistische/energetische massage hoeft er niets veranderd of weggemasseerd te worden. Het is zoals het is. Maar dat wil niet zeggen dat er niks verandert! Bewustwording en acceptatie van wat zich aandient aan gevoelens, gedachten of emoties tijdens of na de massage zet vaak al een verandering ten goede in werking. 

Voel je een JA!  Wees welkom!  Ook geschikt voor kinderen.

Je blijft altijd zelf verantwoordelijk. Deze behandeling is geenszins een vervanging van de reguliere behandelingen, maar kan het proces goed ondersteunen zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Onze geest geeft ons een vertekend beeld van de wereld door er een filter van gedachten en ideeën overheen te leggen. Hoe meer lagen en filters er vanaf gaan, hoe authentieker je wordt.

Liever in je eigen vertrouwde omgeving? 

Is het lastig voor je om naar de praktijk te komen? Ik kom naar je toe met de massagetafel voor minimaal 1 uur massage. De voorrijkosten zijn €2,50