Terug naar je essentie, wie je werkelijk bent;

daar ligt jouw geluk en vrijheid! 

Energetisch werk, holistic pulsing, bewustzijnscoaching

Hoe zou het zijn als je weer in je eigen kracht staat en je een optimale verbinding hebt met jezelf. Dat je levensenergie weer vrij kan stromen, je vrij bent om dat te kunnen doen waar je diep van binnen naar verlangt. Met vertrouwen in jezelf en in het proces. Laat het maar gebeuren.  

De levensenergie die jou begeleidt is verbonden aan het licht. Dat maakt haar zo aantrekkelijk. Zij laat jou nooit in de steek, jij laat haar in de steek of hebt dat gedaan. Ze neemt je niets kwalijk, ze is er gewoon en ze is er altijd geweest. Je kunt altijd een beroep op haar doen. Dat kun je doen door haar te vragen om hulp. Maar je kunt dat ook en vooral doen door zelf aanwezig te zijn. Aanwezig zijn in het moment, helemaal. 

Je kunt dit vertalen als een stap in de richting van de licht-energie en zij versterkt daarmee het licht in jou. Dat licht vormt je leidraad, zodat je altijd weet in welke richting je je het beste kunt bewegen. Het komt overeen met het volgen van je hart. 

Een behandeling helpt om jouw energiebanen weer te laten stromen en je bewust te maken van je zelf en weer in contact te komen met je lichaam en je hart. Het lichaam is heel wijs en heeft een zelf herstellend vermogen. Het communiceert met jou als je goed oplet. De identificatie met het denken staat vaak in de weg voor een optimale gezondheid en vrijheid. 

Met de behandeling wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Alle opgeslagen informatie in het lichaam op celniveau en in het onderbewuste worden aangezet tot transformatie. Lasten, blokkades, oude patronen, oude pijn, conditioneringen, overgenomen overtuigingen mogen los gelaten worden. 

Ik combineer mijn kennis en ervaring in een behandeling. Ik gebruik Energetische massage, holistic pulsing, Reiki, ademwerk, systemisch werk, eft en bewustzijn coaching. We bekijken per keer wat er nodig is en wat je op dat moment verlangt. Je ervaart zelf een diepe ontspanning en er gebeurt alleen dat wat JIJ nodig hebt. Want jouw ‘ware ik’ weet precies wat nodig is om op alle lagen in balans te komen. Je ziel wil niks liever dan dat jij gelukkig bent. 

Je hoeft niet in de oceaan te geloven om nat te worden, maar je moet er wel inspringen. 

Voor wie is het geschikt? 

Wil je meer uit je leven halen? Wil je uit je hoofd en meer voelen? 
Wil je meer vrijheid ervaren? Wil je verlichting in lichamelijke klachten? 

Voel je een ja en ben je bereid om opnieuw te kijken naar wie je bent en hoe je ervaring als mens tot stand komt? 

Wees welkom! 

Deze behandeling is geenszins een vervanging van de reguliere behandelingen, maar kan het proces goed ondersteunen zowel fysiek, mentaal als emotioneel. De cliënt blijft altijd zelf verantwoordelijk. Onze geest geeft ons een vertekend beeld van de wereld door er een filter van gedachten en ideeën overheen te leggen. Hoe meer lagen en filters er vanaf gaan, hoe authentieker je wordt. Ik werk intuïtief en we kijken samen wat jij in het moment nodig hebt.