Met deze poster kun je praten met kinderen over de 3 principes. Welke gedachten denken we? Wat nemen we waar? en welke gevoelens ervaren we door ons bewustzijn en denken? Hoe is de diamant onder al deze emoties? Mind en diamant zijn altijd oké. We zijn verbonden met het grotere geheel. Laat je kind zelf zijn eigen gedachten invullen of tekenen.

Klik op de afbeelding om de poster te kunnen printen.

De Liefies, kunnen helpen om te praten over je emoties. Welke gedachten heb je? Schrijf ze in de bellen. Wat gebeurd er in je lichaam als je die gedachten hebt? Lukt het de gedachtenbellen lek te prikken? Kun je zien dat jij alles bedenkt?

 

Klik op de afbeelding voor een gratis werkblad!

Mo maakt een wandeling, hij weet niet goed waar naartoe. Onderweg komt hij gedachtenballonnen tegen met veel gedachten over school. Wat zouden gedachtenballonnen toch zijn? Ook een vreemde vogel komt op zijn pad.

‘Mo en de gedachtenballonnen’ is een boek voor kinderen om te leren over de werking van gedachten, gebaseerd op de 3 principes van Sydney Banks. Dit boek is gemaakt voor ouders en kinderen, en scholen. Het kan helpen als je kind het niet zo makkelijk heeft op school.

Klik op de afbeelding om naar de verkooppagina te gaan!

Gestreept door het leven, is het levensverhaal van Rianne, een verhaal met hoop. Dit boek wijst ons een nieuwe, liefdevolle weg die psychologen, therapeuten en andere hulpverleners zouden kunnen bewandelen, door de mensen die bij hen aankloppen niet langer te zien als ‘beschadigd’ of ‘iets mankerend’, maar als een medemens in tijdelijke verwarring. Op zoek naar liefde, begrip en iemand die écht naar ze luistert zonder ze te willen ‘behandelen’. Het leert de lezer dat oplossingen al in onszelf liggen. Dit is een boek vol hoop: zelfs het donkerste duister heeft maar een klein lichtpunt nodig om er doorheen te kunnen zien