Gestreept door het leven, Download GRATIS het E-book op de homepage!

Gedachten zijn geschreven om enkel nooit te vergeten, dat de littekens geen teken zijn van pijn maar van kracht. Liefs, Rianne

Gestreept door het leven, Rianne Levi

In dit boek ‘Gestreept door het leven’ word je door Rianne meegenomen op de reis door donkere gedachten, heftige gevoelens en pijnlijke ervaringen die zij in haar jeugd maakte. Deze reis gaat onder andere langs instellingen die, in hun onmacht het lijden op te lossen, bijdragen aan de verwarring en eenzaamheid.

Gelukkig zijn er ook mensen en manieren van kijken die wél behulpzaam blijken te zijn. Maar een nog belangrijker factor vormen de inzichten van de schrijfster zelf. En uiteindelijk is het een diep besef dat we in essentie al helemaal heel en Liefde ZIJN dat zorgt voor een compleet ander uitgangspunt voor Rianne’s leven.

Dit boek wijst ons een nieuwe, liefdevolle weg die psychologen, therapeuten en andere hulpverleners zouden kunnen bewandelen, door de mensen die bij hen aankloppen niet langer te zien als ‘beschadigd’ of ‘iets mankerend’, maar als een medemens in tijdelijke verwarring. Op zoek naar liefde, begrip en iemand die écht naar ze luistert zonder ze te willen ‘behandelen’. Het leert de lezer dat oplossingen al in onszelf liggen. Dit is een boek vol hoop: zelfs het donkerste duister heeft maar een klein lichtpunt nodig om er doorheen te kunnen zien.

Dankjewel Rianne, voor dit inkijkje in jouw leven en gedachten. In jouw weg en je eigen wijsheid.

Met liefde,

Angela

Ik deel mijn levensverhaal gratis want ik heb mijn levensverhaal gratis gekregen 😉 Het leven voorziet zichzelf. Mocht je een donatie willen geven voor dit boek dan kan dat naar NL46INGB0008413845 t.n.v R. Levi – van der Tas. Hierdoor kan ik blijven studeren bij Interakt, om anderen te helpen met hun trauma’s.

Liefs, Rianne

Heb je dit boek als zwerfboek gevonden en gelezen, laat je reactie achter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.