Het leven is als een spiegel, durf jij in de spiegel te kijken

durf jij in de spiegel te kijken

We helpen met uiteenlopende hulpvragen. Dit kan gaan over onderwerpen zoals angst en stress, eetstoornissen, depressie, levens- en zingevingsvragen, onverklaarbare lichamelijke klachten, verlies- en traumaverwerking.

Jouw hulpvraag en verlangen vormen de basis van onze samenwerking. Aan de hand van de 3 principes gaan we in gesprek over het menselijke systeem. Hoe werkt het nu echt? We kijken hoe elke ervaring van moment tot moment tot stand komt adhv 3 principes. We leven in een maatschappij vanuit concepten, regels, ideeën, overtuigingen, ieder vanuit zijn eigen realiteit, met als grootste misverstand dat we de wereld niet van buiten naar binnen beleven, maar van binnen naar buiten met ons denken.

Hier inzicht in krijgen zorgt voor innerlijke rust, vrijheid en een vredig gevoel. Zijn we daar niet allemaal naar opzoek? Je hoeft er niet hard voor te werken, het is heel dichtbij, dichterbij dan je denkt.

*Je gaat het leven lichter en makkelijker ervaren
*Je kijkt voorbij je persoonlijke verhaal
*Je leeft meer in het nu
Je bent niet voor niks op deze site aan het kijken.

Niets is toevallig en niets is wat het lijkt. Dingen gebeuren omdat ze kennelijk moeten gebeuren, anders zou het er niet zijn. Deze bewust wording zorgt voor een wauw gevoel.

Mocht dit nog een stap te ver zijn en heb je het idee dat er bij jou nog te veel belemmeringen of overtuigingen over jezelf in de weg zitten. Dan wil je misschien onderzoeken of er onbewust overlevingsstrategieën getriggerd worden, die steeds weer voor stagnatie zorgen en maar niet boven water komen. We bieden de mogelijkheid om een IZR-proces te doen. Door middel van een interactief zelf resonantie proces kun je meer inzicht krijgen in je overlevingsstrategieën en trauma’s. Op de diepere laag, op zielsniveau, kijken we wat je tegenhoudt om je vrij te voelen.

We staan naast je, inzichten kunnen komen op jouw eigen tempo. Je kunt niet falen, alles is simpelweg bedoelt als onderdeel van je reis naar de waarheid, een reis in jou.

– Wij geven je de ruimte om te ontdekken wie je werkelijk bent –

Wandeling

Samen wandelen is coaching in de natuur. De natuur geeft rust. Wandelen brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Doordat we naast elkaar lopen kun je je misschien makkelijker uiten. Wandelen helpt je ook om stil te worden in je hoofd en beter te luisteren naar je gevoel. Spreekt dit je aan, laat het dan weten. Ik wandel in de buurt van Harderwijk, Nunspeet en Elspeet.

Persoonlijk Inzicht

Wil jij onderzoeken welke overtuigingen, concepten, patronen je tegen houden om vertrouwen, vrijheid en geluk in jezelf te ervaren? Samen met jou kijk ik naar de diepere laag. Dit doen we aan de hand van de 3 Principes die beschrijven hoe de menselijke ervaring tot stand komt.

De drie principes luiden: Mind (Levensenergie), Consciousness (bewustzijn) en Thought (denken).

Van deze drie is Mind de vormloze energie, onze essentie, onze ziel. We zijn daar als mens onlosmakelijk mee verbonden. Gedachten daarentegen, zijn niet ons werkelijke ik. Al zijn we dikwijls wél geneigd ze als zodanig te beschouwen. In feite zijn gedachten niet de werkelijkheid, maar wordt onze werkelijkheid door onze gedachten en bewustzijn gecreëerd. Het bewustzijn maakt alles levensecht. Er zijn sensaties; we voelen en ervaren. Het bewustzijn zorgt er via de zintuigen voor dat we onze gedachten beleven.

We hebben ook de mogelijkheid om via Skype of Teams in gesprek te gaan met jou.

IoPT / IZR

We leven allemaal in systemen bijv. je gezin/familie, schoolsysteem, werksysteem, geloofssysteem. In een proces kijken we naar specifieke situaties en wat er op de onbewuste laag gebeurd in het systeem. In een izr-proces wordt je gedragspatronen heel concreet zichtbaar. Waarschijnlijk herken je veel of ben je van een deel nog niet bewust. Je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het patroon te doorbreken. 

Tijdens een IZR-proces stel je je verlangen op. Dit spiegelwerk is er op gericht contact te maken met het eigen verlangen en de bijbehorende herinneringen, ervaringen en gevoelens. Jouw vraag wordt geformuleerd door één enkele zin, deze zin is het uitgangspunt. Met deze manier van opstellen ontdek je zelf wat je belemmert, waar eventueel oude pijn zit en welke stappen je nu wilt zetten.