– Het leven is een blanco doek –

Plan gesprek, 3 principes coaching, begeleiding, facilitator

– Geluk, is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt, geluk gaat over zijn. We Zijn allemaal –

Maak je je zorgen om je kind? Heb je het gevoel dat je zoon of dochter niet lekker in zijn/haar vel zit? Heeft je kind regelmatig heftige emoties, voelt het zich niet geliefd/gezien, heeft het last van onzekerheid of faalangst of vertoond het juist erg druk gedrag. Misschien zijn er al labels zoals ADHD, autisme of eetstoornis gegeven.

Het kan ook zijn dat je zelf veel aan je hoofd hebt en het idee hebt niet meer te kunnen ontspannen. Het leven als een soort ratrace aan het doorlopen bent. Genieten is er niet meer bij en je raakt steeds meer uit verbinding. Je zoekt, maar weet eigenlijk niet meer naar wat?

Wij delen graag onze inzichten die we zelf hebben gekregen vanuit de drie principes. Het leven bezien vanuit een ander perspectief. Zeer bevrijdend en rustgevend. Het is geen techniek of methode die toegepast kan worden. Inzicht in hoe de menselijke ervaring tot stand komt kan alles er anders uit laten zien. Waarmee de zorgen wegvallen en de opvoeding direct een stuk makkelijker wordt.

Zodra je gaat zien dat je ware natuur rustig en vredig is, van jezelf en ook van je kind, valt de behoefte weg om je kind te moeten fixen. Zien dat je oké bent in welke situatie dan ook werkt heel verhelderend. Handelen vanuit liefde ipv angst is een ander uitgangspunt.

We hebben ook ervaring met systemisch werk. Het opstellen van je verlangen werkt vanuit een diepere onbewuste laag in het bewustzijn. Misschien ben je als kind iets gaan geloven over jezelf en is dat een onbewust patroon of overtuiging geworden wat je nu belemmerd. Met een opstelling krijg je zelf inzicht wat de oorzaak is dat je nog niet vrij bent om te verwezenlijken wat je ten diepste wenst. Je kijkt in de spiegel van bewustzijn. Die spiegel toont jou wie je in wezen bent, waar je warm voor loopt, wat je tegenhoudt of waar je liever van wegkijkt

Dus verlang jij ernaar om zorgelozer en minder piekerend in het leven te staan? Genietend van alles wat het leven te bieden heeft, dus de ups en de downs, zonder je daar druk om te maken?

Voel je welkom en maak een afspraak via de mail of via de whatsapp. Klik Hier!