– Het leven is als een spiegel, durf jij in de spiegel te kijken –

durf jij in de spiegel te kijken

Een methodeloze methode om je geluk te vinden, hoe fijn is dat. Je leven kan en mag makkelijker en moeitelozer. Geen oefeningen, technieken toepassen of omdenken. Ben je klaar met zoeken naar jezelf of wil je nu eindelijk het geluk ervaren? We gaan in gesprek over de werking van het menselijke systeem. Hoe werkt het nu echt? We kijken hoe elke ervaring van moment tot moment tot stand komt adhv 3 principes. We leven in een maatschappij vanuit concepten, regels, ideeën, overtuigingen, ieder vanuit zijn eigen realiteit, met als grootste misverstand dat we de wereld niet van buiten naar binnen beleven, maar van binnen naar buiten met ons denken.

Hier inzicht in krijgen zorgt voor innerlijke rust, vrijheid en een vredig gevoel. Zijn we daar niet allemaal naar opzoek? Je hoeft er niet hard voor te werken, het is heel dichtbij, dichterbij dan je denkt.

*Je gaat het leven lichter en makkelijker ervaren
*Je kijkt voorbij je persoonlijke verhaal
*Je leeft meer in het nu

Je bent niet voor niks op deze site aan het kijken. Niets is toevallig en niets is wat het lijkt. Dingen gebeuren omdat ze kennelijk moeten gebeuren, anders zou het er niet zijn. Deze bewust wording zorgt voor een wauw gevoel.

Mocht dit nog een stap te ver zijn en heb je het idee dat er bij jou nog te veel belemmeringen of overtuigingen over jezelf in de weg zitten of misschien wil je onderzoeken of er onbewust opgeslagen overlevingsstrategieën getriggerd worden die steeds weer voor stagnatie zorgen en maar niet boven water komen, dan hebben we de mogelijkheid om een interactie zelfresonatie te doen. Op de diepere laag, op zielsniveau, kijken we wat je tegenhoudt om je vrij te voelen. Wat je verlangen is.

We staan naast je om op je eigen tempo je inzichten te krijgen. Je kunt niet falen, alles is simpelweg bedoelt als onderdeel van je reis naar de waarheid. We bieden je de veiligheid en de liefde om zelf een beslissing te nemen of om een andere ervaring op te doen.

We rekenen €89,- euro per uur.

– Wij geven je de ruimte om te ontdekken wie je werkelijk bent –

Wandeling

Persoonlijk Inzicht

Opstelling

Samen wandelen is net als persoonlijke begeleiding alleen dan in de natuur. De natuur geeft rust. Wandelen brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Doordat we naast elkaar lopen kun je je misschien makkelijker uiten. Wandelen helpt je ook om stil te worden in je hoofd en beter te luisteren naar je gevoel. Spreek dit je aan, laat het ons dan weten.
We wandelen in de omgeving Lelystad of Amersfoort.

In een gesprek op onze locatie in Amersfoort onderzoeken we welke overtuigingen, concepten, patronen je tegen houden om vertrouwen, vrijheid en geluk in jezelf te ervaren. Samen met jou kijken we naar de diepere laag. Dit doen we aan de hand van de 3 Principes die beschrijft hoe de menselijke ervaring tot stand komt.

De drie principes luiden: Mind (intelligentie), Consciousness (bewustzijn) en Thought (het vermogen om te denken).

Van deze drie is Mind de vormloze energie, onze essentie, onze ziel. We zijn daar als mens onlosmakelijk mee verbonden. Gedachten daarentegen, zijn niet ons werkelijke ik. Al zijn we dikwijls wél geneigd ze als zodanig te beschouwen. In feite zijn gedachten niet de werkelijkheid, maar wordt onze werkelijkheid door onze gedachten en bewustzijn gecreëerd. Het bewustzijn maakt alles levensecht. Er zijn sensaties; we voelen en ervaren. Het bewustzijn zorgt er via de zintuigen voor dat we onze gedachten beleven.

We hebben ook de mogelijkheid om via Skype of Teams in gesprek te gaan met jou.

We leven allemaal in systemen bijvoorbeeld je gezin/familie, schoolsysteem, werksysteem, geloofssysteem. In opvoedopstellingen kijken we naar specifieke situaties en wat er op de onbewuste laag gebeurd in het systeem. In de opstelling worden je gedragspatronen heel concreet zichtbaar. Waarschijnlijk herken je veel of ben je van een deel nog niet bewust. Je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het patroon te doorbreken. 

Opstellen van je verlangen
Het interactieve zelf-resonantie proces (ook wel herkenbaar als opstelling) is er op gericht contact te maken met het eigen verlangen en de bijbehorende herinneringen, ervaringen en gevoelens. Jouw vraag wordt geformuleerd door één enkele zin, deze zin is het uitgangspunt. Met deze manier van opstellen ontdek je zelf wat je belemmert, waar eventueel oude pijn zit en welke stappen je nu wilt zetten. 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Denkpunt voor een vrij leven will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.