little light by levi art, littlelightbyleviart, expositie Rianne levi,

Expositie 'van Trauma naar Licht' vanaf 3 november in Harderwijk

Op 3 november zal de expositie ‘van Trauma naar Licht’ van start gaan. In van trauma naar licht krijg je een kijkje in de werken van Rianne Levi. Werken die iets vertegenwoordigen van hoop in donkerte of duisternis.

“Zo ik opvoer ten hemel, Gij zijt daar, of bedde ik mij in de hel, zie, Gij zijt daar.” Psalm 139:8

We kennen allemaal wel het worstelen met pijn en lijden in het leven. Juist daarin wil God ons troosten. In deze schilderijen ontmoet je het begin van leven, de worsteling in de levensreis en het verlangen naar liefde en waarheid.

Locatie: Regenboogkerk, Biezenplein 1, 3845KA Harderwijk

Elke vrijdag van 09.00-12.00 t/m December 2023

Bekijk hier de opening van de expositie en de reviews.

Tijdens de expositie is er verkoop van ansichtkaarten, notitieboekjes, en replica's op forex.

Rianne Levi, Lelystad, IZR practitioner, iopt, ervaringsdeskundige

Rianne Levi is de kunstenares van LittleLightbyLeviArt. Ze tekende en schilderde al vanaf jongs af aan maar pas in 2018 begon zij met haar werken voor LittleLightbyLeviArt om zo werken van licht de wereld in te brengen. Schilderingen die ontstaan vanuit een beeld in gedachten en zich als vanzelf manifesteren op doek. Een afbeelding zegt soms meer dan duizend woorden, een afbeelding is een expressie, een gevoel, of taal. Zo bevatten alle schilderijen verborgen boodschappen en zijn er in de details verschillende symbolen. In mijn boek ‘van trauma naar licht’ kun je de verhalen en betekenissen lezen die bij de schilderijen horen. 

expositie, 'van trauma naar licht', Rianne Levi, little light by levi art
Little light by levi art, Rianne Levi, Littlelightbyleviart, expositie van trauma naar licht

"Verheug de ziel van Uw knecht, want tot U, Eeuwige verhef ik mijn Ziel. Want de Eeuwige is goed en vergevende en van grote goedertierenheid voor allen, die U aanroepen Adonai" ps 86:4,5

Little light by levi art, Rianne levi