Little Light by Levi Art

Littlelightbyleviart

Heel de vrouw

Twee jaar geleden hield ik een crowdfund waardoor ik de mogelijkheid kreeg opgeleid te worden bij Interakt tot IZR-Practitioner. Het heeft mij persoonlijk heel veel gegeven, maar ook kan ik mijn kennis inmiddels delen met anderen en mag ik processen begeleiden. 

Hier kun je lezen waarom ik destijds een crowdfund ben gestart. Veel lieve familie, vrienden, kennissen en zelfs anoniemen hebben mij gesteund en ik ben jullie zeer dankbaar.

Nu zou ik graag verder studeren en de specialisatie volgen ‘Heel de vrouw’. Deze IZR-Specialisatie is gericht op het begeleiden van vrouwen die seksueel getraumatiseerd zijn, maar ook van vrouwen die trauma’s hebben opgelopen tijdens een bevalling of zwangerschap. Heel de vrouw…

Om deze opleiding te kunnen betalen ben ik natuurlijk hard aan het sparen, maar ik heb dit keer iets creatiefs bedacht, waar mijn kunst, expressies en verlangens samenkomen. 

5 Ansichtkaarten

Little light by levi art ansichtkaarten

Ik heb 5 kaarten gemaakt van mijn schilderijen met vrouwen, zwangerschappen, of baarmoederlijke scenes. Voor het helen van de vrouw en het heel zijn van de vrouw. Voor de vrouw als drager van leven, levensbron, moeder, en onvoorwaardelijke liefde. Deze kaarten zijn voorzien van verschillende bijbelteksten in Hebreeuwse letters.

Wil je mij steunen om deze opleiding te kunnen volgen, dan kun je een donatie doen. Bij een donatie van €15,- of meer ontvang je deze kaarten (A6) met enveloppen en een flyer met wat uitleg over de schilderijen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een betaalverzoek waarbij je zelf het bedrag kunt aanpassen. (Check eventueel je spambox als je het niet hebt ontvangen, helaas belanden emails daar soms.) De kaarten stuur ik dan naar je toe. Hartelijk Bedankt, Rianne Levi

Een ander verlangen van mij is om eens een kleine expositie te houden. Mocht je mensen kennen die geïnteresseerd zijn in mijn kunstwerken en mij hiermee kunnen helpen, dan hoor ik het graag.  Hieronder volgt een impressie van de schilderijen die ik heb gemaakt. Schilderen is een vorm van verwerken van mij, door te schilderen kan ik een andere taal geven aan wat ik voel en denk.

Little light by levi art, Rianne levi

Want donker bestaat niet op zichzelf, het is enkel de afwezigheid van Licht.

Little Light by Levi Art

Eva, levensbron, Rianne Levi, littlelightbyleviart

Heel de vrouw; als Eishet Chayil in Spreuken 31;

Een ondernemende vrouw, wie zal haar vinden? Zij is meer waard dan juwelen. Haar man kan zich op haar verlaten, aan voorspoed zal het hem niet ontbreken. Goed doet zij hem en geen kwaad, alle dagen van haar leven. Zij opent haar hand voor hen die in nood zijn, reikt de hulpbehoevende haar arm. Met wijsheid opent zij haar mond, haar tong leert woorden van liefde. Haar aandacht is steeds op haar huis gericht, het brood van luiheid eet zij niet. Haar kinderen staan op en prijzen haar, haar man geeft haar zijn lof. ‘Vele vrouwen hebben het goed gedaan, maar jij overtreft hen allen’. Charme is bedrieglijk, schoonheid is leeg, maar een vrouw met ontzag voor de Eeuwige wordt geprezen. Moge zij de vruchten plukken van haar werk.