Creator

waarheid geluk ervaren zijn gedachten vertrouwen waarden leugen
 
Bestaat hoogwaardige kunst zonder kunstenaar? Hoogwaardig intelligent leven zonder LevensSchepper? Creator.
En jij en ik mede creator… Van wat? Waarde, geluk, vertrouwen en waarheid.
Wat is waarde als jij degene bent die alles waarde toekent in jouw leven? Is het je auto of je huis, je man, vrouw of kind? Voelt waarde altijd goed als blij, en vreugde of kan waarde ook zeer doen? Als ik of jij de waarde bepalen dan is de werkelijke waarde de schepper van waarde. Dus ik of jij, en de Schepper van ik of jij.
 
Wat is geluk? Is geluk een gevoel dat je krijgt van iets of iemand? Iets dat te zoeken is? Kan geluk pijn doen? Kan alles ervaren worden in geluk? Als jij degene bent die het geluk bepaald, ben jij het dan niet die het geluk is? Een staat van ‘Zijn’ die alles durft te ervaren?
 
Wat is vertrouwen? Is dat een gevoel dat een ander je zou geven? Of is het iets in ons? Vertrouwen heeft te maken met de afwezigheid van angst, een behoefte te kunnen ‘zijn’ zonder angst. Soms vertrouw je omdat je weet dat je niet gekwetst zult worden en soms vertrouw je ondanks dat je je gekwetst voelt dat dit iets positiefs is voor je. Vertrouwen is de zekerheid en veiligheid om jezelf in een ervaring open te laten ‘Zijn’.
 
Wat is waarheid als ieder zijn eigen waarde en geluk kan creëren? De waarachtigheid is groter dan het geluk, ze heelt de waan van de leugen over de creatie en de creator.
 
Enkel schrijf ik mijn gedachten, ze hoeven geen waarheid te zijn voor jou. Enkel mijn vermogen te kunnen creëren/denken over Leven. Enkel mijn verlangen in waarheid te zijn. Trouw aan de Creator en mij zoals de Creator mij bedoelde. En waarlijk ik ben niet altijd in waarheid, enkel de leugen zal zeggen dat alles waarheid is. We vinden de waarheid door onze leugens aan te kijken.
Facebook
Twitter
LinkedIn